Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Muc-Off MO-94 - a kerékpáros csodaszer

2022.07.15 14:59
Muc-Off MO-94 - a kerékpáros csodaszer

Örökre felejtsd el a WD-40-et, mert nem a bringádra való! Használd helyette a Muc-Off MO-94, ami speciálisan kerékpárok karbantartására, kezelésére lett kifejlesztve!

Muc-Off MO-94 a kerékpár karbantartás csodaszere Muc-Off MO-94 használata

 

Muc-off MO-94 egyedi PTFE formulával, gyorsan és hatékonyan kezeli a kerékpár alkatrészeket, hogy könnyen mozgathatóak legyenek és védőréteget is képez rajtuk. Megakadályozza a szennyeződések lerakódását, vízlepergető hatású, a rozsda és a korrózió is megelőzhető használatával.

Speciális, kifejezetten kerékpárokra és kerékpár alkatrészekre kifejlesztett spray, hogy a bringád élettartama hosszabb legyen.

 

WD-40 helyett használj Muc-Off MO-94-et!

 

Szájhagyomány útján terjed TÉVESEN, hogy a garázsban talált, általános olajtípusok, mint a motorolaj, benzin, vagy WD40 alkalmas a kerékpár alkatrészeire. Ez nem igaz! A WD40, nem hogy nem alkalmas, hanem még káros is a kerékpárodra nézve! Nem ajánlott semmilyen olajtípust a bringádra használni, csak a speciális kerékpáros kenőanyagokat.

Webáruházunkban kizárólag speciális kerékpárhoz való kenőanyagokat forgalmazunk, melyek közül az egyik legkedveltebb márka a Muc-Off. Felejtsd el a WD-40-et, mert az nem használ a bringádnak. Használj helyette Muc-Off MO-94-et, ami a bringád legtöbb felületére alklamas ápolás és megelőzés céljából egyaránt.

 

Muc-Off MO-94 használat közben

- Muc-off MO-94 egyedi teflon mentes formulával készül. Gyorsan és hatékonyan kezelheted vele az alkatrészeket, egyedüláló védőréteget képez rajtuk. 

- Megakadályozza a szennyeződések lerakódását, vízlepergető hatású, illetve a rozsda és a korrózió is megelőzhető használatával. 

- Igazi multifunkcionális csodaszer, benedvesítheted vele a mozgó alkatrészeket, de védő spraynek is kiváló.

- A MO-94 nem csak kerékpárokra, hanem motorkerékpárra és autóra is használható. Sokrétű a használata, akár ha egy nyikorgó ajtóról, vagy régi, rozsdás csavarról legyen is szó, amit nem tudsz elfordítani.

- Mindemellett a flakon tartalma biológiailag lebomló, így a környezet is védve van!

Muc-Off MO-94 használata nagyon egyszerű

Használata nagyon egyszerű

  1. Fújd a kívánt kezelési felületre.
  2. Hagyd megszáradni.
    A mégjobb eredmény és a PTFE védőréteg megmaradása érdekében ne töröld le hazsnálat után!

 

 

 

FONTOS:
Semmiképp ne használd külső gumid futófelületén, illetve a fékezésre használt felületeken!

Vásárold meg a Muc-Off MO-94-et és tartsd karban a bringád!

*Az ár visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A mindig aktuális ár az ajánlott bruttó fogyasztói ár.