Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Mit tud egy zsebszerszám?

2023.08.23 11:25
Mit tud egy zsebszerszám?

Bringázás közben apróbb hibák felmerülhetnek, amelyek nem feltétlen követelnek teljes szervízelést. Előfordulhat, hogy néha csak egy csavart kell meghúzni, esetleg kicserélni, mely igazából gyerekjátéknak számít. Ilyen esetekben hasznos, ha van nálunk egy szerszámkészlet, mely lehetővé teszi a kisebb problémák kiküszöbölését. Na, de nem ám egy súlyos doboz formájában, mely tele van régi, nehéz eszközökkel, hanem egy hordozható, bármely zsebben elférő kiszerelésben. Nem kell tovább gondolkozod azon, hogy mennyit kell költened egy kisebb szerelésért, mert magad is képes leszel megjavítani az adott problémát. Plusz: egyszer kell megvenned a kis készletet és korlátlan ideig a szolgálatodra fog állni.

 

Az RFR az Acidhoz hasonlóan szintén a Cube egy almárkája, mely ugyanolyan intenzitással és lelkesedéssel törekszik a minőségi termékek előállítására, mint testvérmárkája. A klasszikus, időtlen dizájn tervezete során igényesen figyeltek a részletekre mind pedálok, mind egyéb készítmények alkalmával, az így eredményezett választékuk pedig széles körben elterjedt a már korábban vásárolt és potenciális vásárlók körében is. Termékeiket, különösen a pedálokat, egyszerű felszerelni és használni, a megfelelő fajta kiválasztása viszont fejtörést okozhat, ugyanis minden útviszonyhoz, kerékpárfajtához és vásárlóhoz is találhatunk több kivitelezésű pedált, mely ezen szempontok alapján tükrözi a minőséget, a fejlesztésekre való törekvést és a lelkiismeretes gyártási folyamatot is.

rfr logo 

Szerencsére szerszámkészletből sem szenvedünk hiányt, ha az RFR-ről van szó, ugyanis kompakt, könnyen szállítható mini-készletnek, a MULTITOOL 16-nak köszönhetően bármikor meg tudjuk javítani apróbb hibáinkat. A szett tartalmaz többek között küllő csavarkulcsot, laposfejű és hagyományos csavart, valamint hatszögletű imbuszkulcsokat is 2-től egészen 8 mm átmérőig, továbbá sörnyitó és lánc igazításához szükséges eszköz is a rendelkezésünkre áll a hosszabb túrák esetén.

multitool 16

 

A MULTITOOL 12 tartalmaz többek között 2-től 6 mm-ig imbuszkulcsokat, anyacsavar meglazításához és kivételéhez három típusú eszközt, torx kulcsot, 5 mm-es hagyományos és lapos fejű csavarhúzót, valamint gumiabroncs szereléséhez szükséges szerszámot is. Ez a praktikus, zsebben hordozható, apró készlet életmentő lehet kül- és beltéri kerékpározások alkalmával egyaránt.

 multitool 12

A KROSS kerékpárok szintén hatalmas sikernek örvendenek vevői körünkben, nincs ez másképp a tartozékaival, kiegészítőivel sem. Magas minőségű termékeinek felszereltsége és megbízhatósága miatt érdemelték ki a kedvelt termék megnevezését, s több mint harminc éve teljesítik a vásárlói kéréseket világszerte. kross logo

SMART 6 és SMOOTH 6 zsebszerszáma mindkét esetben hat funkció betöltésére alkalmas, melyek imbuszkulcs formájában nyilvánulnak meg, csak míg az előbbi kialakítása kerekebb és nagyobbnak hathat társánál, addig az utóbbi rendkívül sima és letisztult felületi dizájnt kapott, ezzel is növelve a tárolásához szükséges hely kapacitását.

kross smart 6                     kross smooth 6