Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Engedd szabadon a kezed! - Telefontartók

2023.07.14 14:27
Engedd szabadon a kezed! - Telefontartók

Ki ne örülne egy bicajra rögzíthető telefontartónak ajándékba? Rendkívül sok előnye van, például, hogy mindig magad előtt láthatod az útvonalat, mérheted rajta a távolságot, akkor nézed meg az időt, amikor szeretnéd és nyilván a legfontosabb, hogy nem kell a kezedben vinned tekerés közben, mert az igen veszélyes lenne. Azonban nem mindegy, hogy milyen tartót szeretnél, mert mindegyiknek más az alakja, anyaga és a felszerelhető konzolja (ha van egyáltalán). Ezért is érdemes egy alapos körültekintést végezni mielőtt belevágnánk a vásárlásba. Ismertetőnk éppen ezt a célt szolgálja.

Természetesen, az egyik legtartósabb és legnépszerűbb márka, mely hosszantartó és megbízható termékeket gyárt, az az ACID, mely a CUBE német márkából igyekszik kinőni magát, igen sikeresen. Egyik legmegbízhatóbb terméke a TOP TUBE VIEW CMPT, mely egy vázra szerelhető táska. Két részből áll: a felsőbe tudjuk beleilleszteni a telefont, átlátszó fóliáját smart-touch kompatibilis anyagból készítették, hogy ne kelljen ki és visszarakni a tokba a telefont. Alsó része pedig kisebb táskaként funkciónál, ahova a kulcsaidat, a pénztárcád vagy zsebkendőt és egyéb apróságot tudsz elhelyezni. Vízálló borítása megakadályozza a nedvesség termékbe kerülését, erős tépőzárjai pedig gyakorlatilag minden vázra optimálisan felszerelhetők.

acid phone  

Következő nyerő terméke a PHONE MOUNT HPA, mely egy erősített műanyagból készült, tok nélküli telefontartó. A kormányra szerelhető, amelynek következtében nem kell lenézned a vázra, sem pedig a zsebedben kutatni. Könnyen állítható a telefon méretéhez a bővíthető tartópaneljével és a csavaros részével, kialakításából adódóan pedig, gond nélkül nyeli el a kerék és a talaj ütközésének következtében kialakult rezgéseket, így nem fog rázkódni, sem pedig kiesni a helyéről.

 acid phone

Az RFR-t sokszor emlegetjük a blogunkban, nem is hiába, hiszen kiváló minőségű anyagokat felhasználva dolgoznak és állítják elő a legmegbízhatóbb termékeket, melyeket rendszeres tesztelést követően dobnak csak a piacra, kiszűrve az alkalmatlan darabokat. MOUNT PRO MAX telefontartójuk is ezen elven született meg. A tok kerete és a zipzár rész is teljes mértékben vízálló réteget kapott, így a tokba semmilyen nedvesség nem tud belekerülni. Kijelző kompatibilis smart-touch anyagból készült a védőfóliája, melynek köszönhetően nem kell menet közben kivenni a telefont a tokból, hanem bátran érinthetjük fólián keresztül is. Kormányra szerelhető konzolja kényelmet nyújt mind a kéznek, mind a fejnek, így nyakunkat nem kell más irányba mozdítani és elkerülhetjük az esetleges baleseteket. Másik hasonló felszereltségű tokunk az RFR Phone Bag, amit kifejezetten iPhone 6 típusú telefonokra gyártottak. Különbsége a telefon fajtájában és lekerekített dizájnjában lelhető fel.

 

 rfr pro max holder 

 

A francia Zéfal márkánk kínálatában már az ’50-es években megtalálhatók voltak például az alumínium pumpák, kulacsok, sárvédők, szerszámok vagy éppen telefontartók is és számtalan egyéb hagyományos és „okos” kiegészítő is. Ehhez kapcsolódik a Z-CONSOLE kormányra szerelhető, esővédővel ellátott telefontartó, melynek külseje teljes mértékben vízálló anyagból készült. Konzolját könnyen fel lehet szerelni, tartóssága pedig évekre szól. Testvér terméke egy hagyományos, slim-fit telefontok, melyet kifejezetten iPhone 12 pro Maxhoz terveztek, egy vásárolható konzollal pedig egyszerűen a kormányra tudjuk illeszteni.

 

 zefal concole   zefal phone case

 

Egy erősebb kivitelezés érdekében érdemes a Z-CONSOLE-t választani, melynek kerete közrefogja a telefont, ráadásul esővédő is jár a szetthez. Lock-system rendszerének köszönhetően biztonságosan lezárja a telefont, nem esik ki és nem rázkódni, ráadásul mindezt a konzol hátulján kell ki és bekapcsolni, így esetleges lopás esetén is biztonságosan a helyén marad.

z console

 

Telefonra szerelhető konzolt is találtok nálunk, melyet egy hozzá vásárolható tartókarra lehet rögzíteni, így gyakorlatilag csak le kell csúsztatni a karról ahhoz, hogy levegyük a telefont és zsebre rakjuk. Továbbá két univerzális telefontartó is elérhető nálunk, melyben bármilyen típusú mobiltelefont is lehet illeszteni függetlenül attól, hogy vastag, vékony a meglévő tok rajta vagy egyáltalán nincs is. 

Hasznos kiegészítő kategóriáját bővíti a konzolos, konzol nélküli telefontartók. Elősegítik a biztonságot, nem foglalja a helyet sem a zsebben, sem a táskában, mindig kéznél van és azonnali használatra is jogosult lesz. Széles választékunkból pedig kedvetekre válogathattok.