Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

ATOMIC HAWX PRIME 95 NŐI SÍCIPŐ
ATOMIC HAWX PRIME 95 NŐI SÍCIPŐ
213 990 Ft 
149 990 Ft
30

ATOMIC HAWX PRIME 95 NŐI SÍCIPŐ

Stabil, sportos sícipő a női Hawx Prime sorozatból – szuper népszerű lehetőség.

Közepes keménységével az Atomic Hawx Prime 95 W az ideális sícipő a haladó hölgyek számára. Ez a legendás Hawx közepes szélesség mellett a szár magasságát és a bélés szerkezetét a női láb sajátosságaihoz szabtuk. Beépítettük a Memory Fit technológiánkat is, így percek alatt a lábadra alakítathatod a héjat. A sícipő jellemzője a Memory Fit 3D Gold bélés az előreformázott boka, sarok és lábfej résszel még jobb első illeszkedést biztosít. Ugyancsak beépítettük a 3M™ Thinsulate™ szigetelést, amely melegen tarja a lábadat a leghidegebb, párás időben is, és ezzel javítja a mozgásérzékelést. Legyél akármilyen szintü síelő, értékelni fogod a könnyű kialakítást a Prolite-nak köszönhetően.

Cikkszám
AE502264024X
Keress minket

Egyedi ajánlatot kérek

Flex index
95
Raktáron
MÉRET
213 990 Ft 
149 990 Ft
Kedvezmény 30
Megtakarítás 64 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
SPECIFIKÁCIÓ

Memory Fit: A továbbfejlesztett, hőre formálódó technológia teljesen személyre szabott héjat, szárat és bélést eredményez percek alatt.
Legendás Hawx érzés: Már az első alkalommal kiemelkedő módon illeszkedik. Az egyensúlyi geometriával kombinált anatómiai tartás olyan bakancsot eredményez, amely mind a profiknak, mind az újoncoknak megfelelő.
Prolite: Az alapoktól újragondolt gyártási folyamat, amely a feje tetejére állította a hagyományos gondolkodást. A szokásos gyártási folyamatban a sztenderd anyagvastagság a kiindullási pont és azt könnyítik ki. A Prolite esetén ennek az ellentét történik! A lehető legvékonyabb profilból indunak ki és azt erősítik meg a szükséges helyeken. A Prolite fejlesztések egyik legjobb példája az Energy Backbone!
Mimic bélés: Az előformázott sarokrész, bokarész és nyelv támasztékot biztosító, hőformázható anyagréteget kapott. Miután az erre kialakított gépben a hőtől megpuhul, az anyag pontosan felveszi a lábad formáját, és így keményedik meg, hogy teljesen személyre szabott legyen.
Energy Backbone: Az Prime termékcsalád néhány modelljén egy megerősített, aszimmetrikus ún. Energy Backbone található. Ez extra erőt ad az agresszívebb síeléshez, valamint fokozott oldalirányú energiaátvitelt biztosít a jobb éltartás érdekében.
3M Thinsulate bélés: A 3M Thinsulate bélés lényege a szokásosnál finomabb szálakban rejlik. A finomabb szálak több levegő tartanak meg maguk között, így a bélés jobban szigetel. Melegen tartja a lábat, a szélsőségesen hideg és a nyirkos körülmények ellen is védelmet nyújt.
AFS - Adaptive Fit Systemmel ellátott szár: Ez a sícipő könnyen eltávolítható spoilert kapott, amely nélkül még inkább tulipán alakú a lábbeli, és bővebb a szára is (eggyel nagyobb szárméretű).

Adatok
Gyártó
Atomic
Felhasználás
Pálya
Talpszélesség
100 mm
Formázható külső héj
Igen
Gyártási év
2023
Cikkszám
AE502264024X