Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Elite Suito-T - amit az edzőgörgőről tudnod kell

2021.10.22 13:38
Elite Suito-T - amit az edzőgörgőről tudnod kell

ELITE SUITO-T - csúcsminőségű edzőgörgő otthonra!
Nézzük meg mit kapsz a Suito-T modelltől.

 

Elite Suito-T edzőgörgő

A SUITO-T az Elite SUITO kazettás lánckerék nélküli változata, erőteljes és kompakt modell, amely kompatibilis a legtöbb kerékpárral.

A szilárd és csendes SUITO-T egy interaktív edző, amely valósághű, precíz és szórakoztató kerékpározási élményt kínál.

Közvetlen hajtás, nagyobb pontosság és az edzés közbeni csend érdekében, a SUITO-T még a legintenzívebb sprinteken is stabil. Emellett könnyen hordozható, kis méretének köszönhetően, kényelmesen tárolható bárhol.

Vásárold meg a SUITO-T görgőt és bringázz te is egész télen a szobádban!
Kattints ide!

Mi a különbség a Suito és a Suito-T között?


A SUITO és a SUITO-T két egyforma otthoni edzőcipő, amelyek azonos műszaki jellemzőkkel rendelkeznek mind a szerkezeti, mind az elektronikus jellemzők tekintetében.


Ami megkülönbözteto őket, az a lánckerék-kazetta, amely ugyan benne van a Suito-ban, de nem  a SUITO-T-ben.

ELite Suito-T edzőgörgő felfogatása

Elite Suito-T kompakt eszköz

 

Kompakt kialakítás


Ennek az otthoni trénernek a fő jellemzője a masszív acélszerkezet, amely a tartósság és a stabilitás biztonságát nyújtja még intenzív sprint közben is.

Az elegáns és masszív profillal rendelkező SUITO-T széles támasztólappal rendelkezik, előre szerelt támasztólábakkal. Csak helyezze őket megfelelően az automatikus zármechanizmus beindításához.

A SUITO-T-t úgy tervezték, hogy kis helyen is elférjen, bárhová is megy: integrált fogantyúja, csökkentett mérete és karcsú profilja megkönnyíti a szállítást és tárolást mindenhol.

A SUITO-T optimalizált kialakítása kompatibilis a különböző kerékpártípusokkal és a kereskedelemben kapható lánckerék-készletekkel. Így biztos, hogy minden kerékpárosnak jó választás.

 

 

Pontos és erőteljes kerékpáros edzések


A SUITO-T akár 15%-os lejtőket is képes szimulálni ± 2,5%-os pontossággal, ez az egyik legerősebb görgő, amellyel a legigényesebb sprintek során is szabadjára engedheti minden erejét.

A következő funkciók is hozzájárulnak a pontos edzési adatok megjelenítéséhez:

 

Teljesítménymérő kapcsolat (PML)
Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a hometrainer ergométert használjon, amely már a kerékpárra van felszerelve áramforrásként.

 

Spindown
Kalibrálási eljárás a hometrainer számára, amely figyelembe veszi az idővel és használat közben változó összes súrlódási értéket, amelyek befolyásolják a fék pontosságát, és kompenzálják annak hatásait a hometrainer által generált ellenállásra.

 

Hőmérsékletkompenzációs algoritmus
Olyan funkció, amely lehetővé teszi a hometrainer számára, hogy kompenzálja a fék túlmelegedése miatti ingadozásokat, és figyelembe vegye a kapott adatokat a teljesítmény számításakor.

Elite Suito-T használata

Elite Suito-T kompatibilitás

Edzz a Zwift és az én E-Traininggel!


Mindenki, aki megvásárolja a SUITO-T-t, a dobozban talál egy kuponkártyát, amely ingyenes 1 hónapos Zwift-előfizetést és 12 hónapos ingyenes My E-Training előfizetést tartalmaz.

Fedezze fel az összes szoftvert, amelyet a SUITO-T-vel használhat: a Zwift és a My E-Training kivételével, kezelheti azt minden más beltéri kerékpáros platformmal is, mint például a TrainerRoad, a Kinomap, a Rouvy, a Bkool, a Bikevo és még sok más.

A SUITO-T  kiegészíti az Elite otthoni edzők ANT+FE-C és Bluetooth kínálatát hometrainerek, amelyek minden alkalmazással, szoftverrel, számítógéppel és eszközzel (okostelefonok és táblagépek) együttműködnek iOS, Android, MacOS és Windows rendszeren keresztül. Csak válassza ki a szoftvert, válassza ki a tanfolyamot vagy az edzésprogramot, és kezdje el a tekerést. A SUITO-T automatikusan beállítja az ellenállást. 

Érzékelő nélküli ritmus


Minden Elite tréner azonnal továbbítja a teljesítmény, a sebesség és a pedálozási ütemadatokat, így valóban hatékony eszközzé konfigurálva magát a pontos edzésterv elkészítéséhez és a pedálozás maximális megismétléséhez az úton. A pedálfordulat mérése kényelmes szenzor nélküli technológia segítségével történik, azaz a kerékpárra felhelyezett érzékelők nélkül, és a SUITO-T-n számítják ki a sebesség változásai alapján.

Elite Suito-T használat közben

 

Vásárold meg a SUITO-T görgőt és bringázz te is egész teélen a szobádban!
Kattints ide!