Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

5 hasznos tipp, amire kerékpárvásárlás során figyelned kell!

2015.04.04 11:25

Ma már rengeteg kerékpár típussal és márkával lehet találkozni, nagyon széles a választék, így nem csoda, ha nehezen tudod eldönteni, Neked melyik lenne a megfelelő vlasztás. A JóBringától megtudhatod, melyek azok a dolgok, amikre érdemes kerékpárvásárlás során odafigyelni, így biztosan nem fogsz mellé, és megelőzheted a későbbi bosszúságokat!

1. Legyen a szabványoknak megfelelő!

Az Európai Unió konkrét szabályozást vezetett be kerékpárok minőségét, biztonságát illetően, ezzel küzdve a rossz minőségű, gyenge alkatrészekkel szerelt kerékpárok ellen, melyek nem csak könnyedén tönkremennek, de veszélyesek is lehetnek! Ide tartoznak például a vázak, fő alkatrészek anyagminőségére vonatkozó, és a gyártási folyamatokat meghatározó szabályok. Ez mind a Te biztonságos kerékpározásod szolgálja. Soha ne vásárolj olyan helyen, ahol nem vagy 100%-ig meggyőződve róla, hogy az adott üzlet is fontosnak tartja ezen szabályok betartását! A JóBringában minden bringa tökéletesen megfelel az összes előírásnak, így biztos lehetsz benne, hogy a kerékpárod mindennel rendelkezik, ami a biztos és élvezetes kerékpározáshoz elengedhetetlen!

 

2. Fő a biztonság - válassz körültekintően gyerekkerékpárt!

Gyermek kerékpárvásárlás esetében fő szempont, a biztonság. Jó minőségű, strapabíró alkatrészek, biztonságos fékek, kényelmes geometria, puha nyereg és a láncvédő. A kormányvégeket puha gumis markolatok, a csavarok végződésénél szivacs borítás védi a kicsiket az ütődéstől. Minden gyerekkerékpár láncvédővel van szerelve, ami nem csak a kicsik lábát védi meg attól, hogy bekapja a lánc, de az olajfoltok sem teszik tönkre a ruhájukat. Alacsony vázkialakítás segítheti a gyerekek könnyű fel és leszállását. Hátul könnyen használható kontra fék, elől pedig speciális fékmodulátorral ellátott V fék van, így fokozatos fékezésre képesek a gyerekek, nem eshetnek el a hirtelen fogó fék miatt.

Azokat a gyerekkerékpárokat, amelyek nem tartalmazzák ezeket a védőfunkciókat, gyakorlatilag nem is lehetne forgalomba hozni, így ha tehetjük, messziről kerüljük ezeket! A JóBringában minden gyerekkerékpár nem csak 100%-ig biztonságos, de rendkívül szép is! Ezért ha Te, vagy valamelyik ismerősöd, rokonod ilyet keres, ajánlj nyugodtan minket. Hálásak lesznek érte!

 


 

3. Korszerű technológia a nagyobb kerékpáros élményért!

Ahogy minden ipar, úgy a kerékpárgyártás is hihetetlen ütemben fejlődik. Néhány éve elképzelhetetlen volt az elektromos váltórendszer, ma viszont már a Shimano jóvoltából szinte bármely kerékpár átalakítható. Minden technológiai újítás a könnyebb és élvezetesebb kerékpározást szolgálja, így fontos, hogy a vásárolni készült kerékpár rendelkezzen azokkal a korszerű technilógiai megoldásokkal, amik tartósabbá teszik a kerékpárt, és igazi élménnyé varázsolják a kerékpározást. Mindig tájékozódj, kérd ki a JóBringa munkatársainak véleményét mielőtt meghozod a döntésed. Segítünk a bringásoknak, hogy pénztárcabarát áron jussanak a legkorszerűbb technológiájú kerékpárokhoz! Az idei év – és egyben az utóbbi 15 év - legnagyobb újítása a 29-es kerékméretű MTB, mely gyakorlatilag minden terepen tökéletes használatot tesz lehetővé, gyors és kényelmes, terepen és aszfalton egyaránt. Éppen ezért a JóBringában rengeteg 29-es MTB közül válogathatsz, és bátran ki merjük jelenteni, hogy országos viszonylatban is legjobb áron! Nézd meg itt a 29-es modelleket!

 

 

4. Design - Ne csak jó legyen, de tetsszen is az új bringád!

Egy jó kerékpár legyen szép is! Elvégre általában hosszútávra tervezzük az új kerékpárunksz, így nem árt, ha a funkciók mellett még jól is mutat a választott modell. Az igényes gyártók komoly kutatásokat végeznek, mielőtt kiválasztják a megfelelő színeket, illetve csak és kizárólag szakképzet designerekre bízzák a festés megtervezését. Mind a CUBE, CTM és Capriolo modellek színválasztását is ilyen komoly előkészületek előzik meg. Ezen felül pedig mi magunk is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyártók modelljei közül a legszebbeket állítsuk ki az üzletünkben, így biztos, hogy a JóBringában mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő kerékpárt,

 

 

5. MINDIG szaküzletben vásárolj!

Ma már szinte bárhol vásárolhatunk kerékpárt, a nagy hipermarketek jól hangzó akciókkal kecsegtetetnek, viszont ami a szórólapon vagy a reklámban jól mutat, az élőben kiábrándító. A nagy bevásárlóközpontok széles termékkínálatának hátránya a szakosodás hiánya, így biztos, hogy nem fogsz olyan eladót találni, aki biztosan ért a kiállított modellekhez, arról nem is beszélve, hogy ezeknek a multiknak sok esetben nem a minőség a  céljuk… Ne köss kompromisszumot. Ha meg szeretnéd magadat kímélni a rossz minőség miatt érzett csalódástól, mindenképp szaküzletben vásárolj kerékpárt! A JóBringában biztos lehetsz benne, hogy több éves szakértelemmel és készséggel állunk a rendelkezésedre, legyen szó kerékpárról, kiegészítőről, alkatrészről vagy ruházatról. Mi segítünk megtalálni a számodra legjobb bringát a legjobb áron!

 

Ne feledd, mi nem csak egy kerékpárüzlet vagyunk!

A JóBringában nem csak az új bringád segítünk megtalálni, de aktívan segítjük a debreceni kerékpáros élet fejlődését is. Versenyeket, edzéseket szervezünk, támogatjuk a tömegsportot. Hiszünk abban, hogy Veled együtt közösen tehetünk azért, hogy a bringázás révén egy kicsit mindenki egészségesebb, és boldogabb lehessen! Itt a tavasz, bringára fel! J

 

Nálunk minden segítséget megkapsz, legyen szó az új bringádról, szervizről, vagy akár csak pár hasznos információról, bátran keress minket online vagy személyesen, mindig készséggel állunk a rendelkezésedre!