Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Casco sisakok már a JóBringában is!

2015.06.04 10:47

A JóBringában a legfontosabb szempont a biztonságos kerékpározás, bármely korosztályról is legyen szó, a testi épségünknél fontosabb nem létezhet, épp ezért ajánljuk a sisak viselését kerékpározás közben. Hogy miért fontos a sisak, mire kell figyelnünk választás közben, arról már volt szó LINK CSERE, most bemutatjuk azt a márkát, ami kiemelkedő minőségű, megbízható és nem utolsó sorban esztétikus sisakokat gyártva minden fontos választási szempontnak megfelel. Mától a Casco kiváló sisakjai a JóBringában is elérhetőek!

1996-ban, közel 20 éve alapították Németországban a Cascot. Kiemelkedő minőségű, és folyamatos technikai megújulásokat produkáló német cég hamar kivívta magának az elismerést. A Casco volt, akik elsőként mutatták be a fejméret állító rendszerrel szerelt modellt is, amit mára már szinte minden minden gyártó átvett. 50 országba szállítanak, évi több mint 250 000 sisakot gyártanak, aminek jelentős részét Szatmárnémeti gyár magyar dolgozói készítenek.

 


 

 

A Casco sisakok tervezése közben a cél az, hogy minél tartósabb és biztosabb védelem nyújtsanak a lehető legnagyobb komfortérzet mellett, ezért double inmold technológiát használnak, azaz a belső speciális hab és a külső műanyag részt összepréselik, majd utána magas hőfokon összesütik, ez garantálja hogy évek után sem válik el a két réteg, tartósabbak a Casco sisakok. 

 

Főként aktív felhasználók számára, de mindenkinek hasznos információ az is, hogy a Casco 3 éves cseregaranciát vállal minden sisakjára, miszerint ha a sisak vásárlást követő 3 éven belül megsérül, a második Casco sisakot fél áron adják!

 

 

A Casco sisakok azoknak készülnek, akik a legmagasabb minőséget, elegáns kinézetet és nagy biztonságot várnak el a sisakjuktól. A Casco  sí/snowboard, hegymászó illetve a lovas sisakok terén is a piacvezetők közé tartozik.

 

Kiváló minőségének köszönhetően a JóBringa márkakínálatában mostantól a Casco sisakok is elérhetőek!