Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Hogyan válassz minőségi gyerek kerékpárt? Most elmondom neked!

2021.05.03 10:45
Hogyan válassz minőségi gyerek kerékpárt? Most elmondom neked!

Minden gyerek álma egy jó és vagány bringa, amivel könnyű a felfedezés. Elmondom, hogy mire kell fokozottan figyelni, amikor a gyermeknek kerékpárt vásárolsz. Nem mindegy a méret, és nem mindegy a minőség sem.

Minden gyerek álma egy jó bringa, egy menő bringa, amivel ő lehet a legvagányabb a srácok között. Egy minőségi kerékpárral biztos ki tudod mozdítani a kicsiket a szobából, és be sem akarnak majd menni egészen sötétedésig, hiszen egy minőségi, vagány kerékpárral megállíthatatlanok, és nincs olyan akadály, amit ne tudnának leküzdeni megbízható járgányukkal.

DE

Előfordult már, hogy silány minőségű gyermek kerékpárt akartak rád sózni?
Nem, de nem is akarod, hogy így legyen?

Elmondom, hogy miket figyelj meg, hogy biztos ne ess áldozatul egy olyan helyzetben, ahol nem megfelelő minőségű gyermek kerékpárt akarnak eladni neked.

 

Minőségi CUBE gyerek bringák

 

Gyermek kerékpár vásárlásakor két hibát követhetsz el:
- Nem megfelelő méretet választasz
- Rossz minőségű bringát vásárolsz

 

A méretről:

1. Az optimális méret az, amikor a gyermek lába biztonsággal leér a földre. Ha nem vagy biztos a méretben, akkor inkább válaszd a kisebbet, mert a nagyobb baleset veszélyes és nem fog tudni menni vele a gyerkőc. Mérettáblázat segítségével ki lehet számolni, hogy mekkora az ideális méret a gyermeknek, de a legjobb az, ha személyesen eljöttök üzletünkbe (Debrecen, Böszörményi út 153.), ahol segítünk nektek a választásban, és ki is próbálhatja azt a bringát a gyerek, amelyik tetszik neki.

 

2. Minden gyerek kerékpár legfeljebb 2 évig jó, nem érdemes centizgetni, és nagyobbat választani, méretet kihagyni, hogy tovább jó legyen. Minden ilyen döntést a gyerek fog elszenvedni, és a végén elvesszük a kedvét a kerékpározástól. Nem érdemes, és nem biztonságos nagyobbat választani.

 

3. Az sem jó, ha túl kicsi a kerékpár, ha kinőtte ki kell cserélni, mert ilyenkor nagyon kényelmetlen neki, ha beleér a lába a kormányba könnyen el is eshet. Bár nem érzékeli annyira, mintha nagyobb lenne a kerékpár, hiszen míg ő nőtt, a bringa nem, és lassan megszokta a változásokat. De ebben az esetben is váltani kell. Nem biztonságos.

 

CUBE Gyerek bringák széles választékban, minden méretben!

 

A minőségről:

1. Minden gyermek kerékpárnál elsődleges a biztonság:
-Ezt különböző védő kiegészítőkkel szokták megoldani. Például kisebb kerékpároknál szivacsos védő a kormánynál, a markolat vége erős, vastag anyagból készül, hogy ha a gyermek felborul ne tudja megsérteni.
-Minden minőségi gyermek kerékpáron kell, hogy legyen sárvédő, és ez általában az egész lánctól védi a gyermek ruháit, lábát, így nem lesz koszos. 

 

2. A fékkarok kisebbek, és könnyebb behúzni őket, így biztosan elfér a gyermekek pici kezében, és nincs szükség egy felnőtt erejére, hogy be tudja húzni, mert simán menni fog neki is.

 

3. Azoknál a méreteknél, ahol még nem biztos, hogy a gyermek képes pótkerék nélkül bringázni, a pótkerék tartozék, nem külön megvásárolandó.

 

4. Mennyire gurul könnyen a bringa? Nagyon fontos a hajtómű, középcsapágy, lánc, kerékagy minősége, amikor arról beszélünk, hogy mennyire lehet könnyen haladni egy kerékpárral. Minél jobb a minősége ezeknek az alkatrészeknek, annál könnyebb tekerni a bringát. A rossz csapágyazású bringa tekerésénél olyan érzésed lehet, mintha sárban ragadtál volna, és nem tudsz kijönni. Ennek az ellentéte, amikor minőségi alkatrészek vannak egy kerékpárban, az érzés olyan, mintha folyamatosan lejtőn mennél lefelé. Valljuk be őszintén, a nehezen tekerhető bringákat a felnőttek sem szeretik, hát akkor a gyerekek?

 

CUBE kerékpárok

 

Biztos te is tudod, hogy a minőségi dolgokért többet fizetünk. Ez a kerékpároknál sincs másképp. De ha a gyerekkel meg tudod szerettetni a bringázást, kimozdítod a szobájából, együtt tekertek a szabadban, és egy biztonságos, kényelmes, minőségi bringán hajt, akkor az megéri. Mivel a minőség és a tartósság kéz a kézben járnak, ezeket a bringákat több gyerek tudja használni, akár családon belül is tovább lehet adni, de használtan is el tudod adni, mikor bringát váltotok.

 

Ha azt szeretnéd, hogy a kerékpározás öröm legyen, egészséges program a mindennapokban, hogy ne csak eggyel több lom porosodjon a garázsban, akkor érdemes egy aluminium vázas, jó csapágyazású minőségi CUBE, KROSS vagy NEUZER bringát választanod. Vásárláskor többet kell költened, de garantáltan minőséget kapsz érte, és a gyermek mosolya és öröme felbecsülhetetlen lesz. Nemcsak a minőség, de a mosoly is garantált!

 

Ha bővebb információra, vagy segítségre van szükséged, akkor keress minket az info@jobringa.hu címen, de a legjobb, ha személyesen jössz az üzletbe, és mindent át tudunk beszélni, ki lehet próbálni.