Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Minden kislány álma - CUBE ELLA 200

2021.05.03 10:55
Minden kislány álma - CUBE ELLA 200

CUBE Ella 200, a tökéletes kerékpár minden kislány számára. Élvezetes és biztonságos rajta tekerni. Varázsolj mosolyt a gyerek arcára, és lepd meg ezzel a bringával. Elmondom, hogy miért!

Képzeld csak el milyen jó érzés, a kellemes napsütéses időben útnak indulni a családdal, együtt bringázni. Minőségi bringáknak köszönhetően hosszabb útra tervezni. Nap, mint nap oviba, suliba menni együtt, bringával, ezzel is óvva a környezetet és egészséges életre nevelve a gyermekeket. 

Ehhez mutatok neked egy remek minőségű, tökéletes bringát a kislányod számára, a CUBA Ella 200-at, melyet ajánlok 5-9 év közötti, 115-130 centiméter körüli magasságú kis hercegnőknek, akik vágynak a kalandra!

Mit nyújt kislányodnak a CUBE Ella 200?
-Élvezetet, biztonságot, sokoldalúságot.

CUBE ELLA 200

Elmondom, hogy miért a legjobb választás számodra ez a minőségi CUBE kerékpár.

 

CUBE Ella 200 bringa

 

 

Hőkezelt 6061-es aluminium váza ugyanolyan minőségű és tartósságú, mint bármelyik felnőtt bringa esetében. Mindemellett a lehető legkönyebb, és a hajlított alsócső kiformálása biztonság érzetet ad a gyermek számára fel és leszállás közben is.

 

Ez azért is fontos, mert gyermek kerékpár választásánál fokozott figyelmet kell fordítani a méretre, ugyanis ha az nem megfelelő elveheti a gyermek kedvét az egésztől. Biztonságban kell éreznie magát miközben fel- és leszáll a kerékpárról, arról nem is beszélve miközben hajtja azt. Az ideális méret az, amikor a gyermek lába biztonsággal leér a földre.

 

Ha már a biztonságnál tartunk, az sem elhanyagolható, hogy menet közben felfigyeljenek a kis pilótákra. Ebben nagy segítség, hogy a CUBE Ella 200-ason az első- és hátsó lámpát is dinamó működteti, így mindig, minden időjárási körülményben látható lesz és ő is látni fog a forgalomban, még attól sem kell tartani, hogy az elem lemerül.

Még az időjárás sem ronthatja el a bringázást, hiszen a CUBE Ella 200-ason alapvetően megtalálható a sárvédő, így biztosan védve lesz a víztől a legzordabb időkben is a gyermek.

 

A CUBE Ella 200-ason a fékkarok úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen passzoljanak bele a kislányok kicsi kezébe, és még fékerő szabályozóval is el van látva az első fék, hogy a túlhúzása se okozhasson balesetet. Igen, ennyire könnyű meghúzni ezeket a fékkarokat a kicsiknek is, hogy már arra kell gondolnunk, nehogy túlhúzzák. Mint egy igazi MTB, ez a bringa is elől hátul V-fékes.

CUBE Ella 200 mindennel felszerelve

Minőségi váltóval van ellátva a kerékpár, 7 sebesség elegendő szabadságot nyújt a gyermeknek, hogy könnyen megküzdjön a dombokkal is. A váltás szépen, könnyedén működik a  Shimano RD-TY300-as váltó minőségének köszönhetően.

 

Ez a bringa úgy megy, mint a szél, mert minőségi Samox, 36T hajtóművel, KMC HV500-as lánccal, Sunrace MFM300.7-es fogaskoszorúval van felszerelve, Shimano DH-C3001-1N első aggyal. Minden egyes minőségi alkatrész gondosan lett felszerelve erre a kerékpárra, összeállításuk során kitüntetett figyelmet szenteltek arra, hogy az alkatrészek kompatibilisek legyenek egymással, azokat kizárólag a szigorúan előírt szabványok betartásával építették be a kerékpárba, így aki ezt a bringát hajtja, azelőtt nincs leküzdhetetlen akadály. 

 

Könnyű irányítani, könnyű hajtani, a biztonság és megfelelő méret mellett ez a legfontosabb. Ha gyermekednek választasz kerékpárt, akkor gondolj a CUBE Ella 200-ra, mert minden egyes kerékpár minőségi alkatrészekkel van felszerelve, hogy a kerékpározás élvezetes legyen a kicsiknek, a szülők meg tudják, hogy gyermekük ezzel a modellel biztonságban feszegetheti határait. 


De azért ne feledkezzünk meg egy jó, minőségű sisakról sem!

 

CUBE Ella 200 szuper könnyű vázzal