Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Thule, a sokoldalú svéd segítség szállításban!

2018.08.02 13:23

Szállítsd a legnagyobb biztonságban bringáidat nyaralás, kirándulás során, téli sportfelszereléseid bármerre a világban. Ismerd meg a svéd Thule márkát, akiknél a kulcsszó: biztonság és megbízhatóság.

Ha szeretsz két keréken kirándulni a családoddal, barátaiddal, biztosan szembesültél már azzal a problémával, hogy szívesen felfedeznétek más városok, vidékek adta bringás lehetőségeit, de a kerékpárok szállításánál gondba ütköztök, hiszen egy családnyi bringa nem kis helyet foglal. Viszont ez nem lehet korlátozó tényező, emiatt nem foszthatod meg magad a jobbnál jobb bringás élményektől, pusztán egy megfelelő kerékpárszállító eszközre van szükséged!

 


 

Ha sporteszközök szállításáról van szó - bizony, nem csak kerékpárról beszélünk! - akkor az első számú márka a svéd THULE. A márka komolyan veszi a biztonságot, ezért a THULE saját tesztüzemében korszerű eszközökkel, valós behatásokkal vizsgál minden kerékpártartót, sőt, saját csapatuk is van, akik a való életben, valós környezetben próbálják ki a tartókat. Épp ennek az alaposságnak köszönhető a hosszú élettartam és a nagyvonalú jótállási időszak is. Így lehetsz igazán biztos benne, hogy sok év után is bátran használhatod a THULE kerékpárszállító eszközeit.

 

 

Legyen szó tetőre, hátulra vagy horogra szerelhető tárolóról, a THULE minden autótípushoz kínál megoldást. A megfelelő választásban pedig mi segítünk Neked, így nem csak az autód lehetőségeihez de a Te igényeidhez is tökéletes választást garantálunk. Minden kerékpártartó egyszerűen és biztonságosan használható, legtöbb esetben szerszám nélkül, könnyedén felszerelhető. A hátsó kerékpártartók gyors hozzáférést biztosítanak a csomagtartóhoz is, hiszen mind tudjuk, hogy gyorsan nyeregben és az úton szeretnél lenni.

 

Széles választékban, stílusos és kiváló minőségű kerékpárszállítók profiknak és családoknak, ez a THULE, amit a JóBringában megtalálsz!