Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC
ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC
198 990 Ft 
158 990 Ft
20

ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC

ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC
ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC
ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC
ATOMIC E REDSTER Q4 LT SÍLÉC

A síléc ára tartalmazza az M10GW kötést, mely egyszerűen beállítható, minden Atomic és egyéb normál kialakítású (nem túra) sícipővel kompatibilis, 10-es kötéserősségig állítható, mely bőven lefedi a szokásos értékeket.

 

A Redster Q4-be beleraktuk minden sípályán és versenyen szerzett tapasztalatunkat. Ezzel a síléccel a kezdő és haladó síelők élvezettel, egész nap minden pálya és hóminőség mellett kis energiabefektetéssel síelhetnek.

Cikkszám
AASS03034169
Keress minket

Egyedi ajánlatot kérek

198 990 Ft 
158 990 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 40 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
SPECIFIKÁCIÓ

A SÍLÉCRŐL:

A Redster Q4-be több évtized alatt, különböző modelleken gyűjtött tapasztalatainkat építettük bele, mely egyaránt alkalmas kezdő és haladó síelők számára a legjobb síélményt biztosítani. A Camber profil, a Titánium Stabilizátor, a szendvics oldalfal, a PowerWoodcore famag tökéletessé teszi a kemény, kezelt pályán történő könnyű és jól irányítható síelésre. A Redster szérián belül a Q-sorozat rendelkezik a legnagyobb, a Q4 esetében 77mm-es hasvastagsággal, mely a többi társától eltérően minden hóminőségben könnyű kezelhetőséget biztosít. Szintén a Redster családon belül értékelve a Q4 egy kicsivel puhább, egyenletesebb energiaelnyelést és átvitelt biztosító léce, így nem fárasztja a lábadat, és erőt takaríthatsz meg vele az egész napos síeléshez. A 77mm-es hasvastagság pedig pont a délutánra szétszedett, feltolt, lazább havas, kicsit buckás, kicsit túrt hóminőség kezelésében nyújt csúcsteljesítményt. Ez az, amit a RedsterQ széria a legjobban tud: minden hóminőségben stabil és könnyű irányíthatóság, kisebb ívű kanyarok, vagy nagyobb sebességű hosszú ívek.

 

A Redster Q4 ideális, ha egész napos síeléshez keresel egy olyan lécet, amely könnyű kezelhetőségével segít energiát megtakarítani, speciális kialakításának köszönhetően pedig mind a reggeli ratrackolt, mind a délutáni buckás-túrthavas, esetleg olvadó pályán egyenletes teljesítményt nyújt. A 77mm-es hasvastagság ne tévesszen meg senkit, ez egy nagyon jó kanyarodóképességű, és jól forgatható léc az ATOMICtól kezdőknek és haladóknak.

 

GEOMETRIA:

ATOMIC Q4 síléc geometriája

PROFIL:

0/100/0 Aktív Camber

ATOMIC Q4 síléc profilja

 

EGYÉB EXTRÁK:

Struktúrált borítás: jelentősen növeli a tartósságot, csökkenti a sérülések veszélyét és kiváló felületet biztosít.

Az Actieve Camber tökéletessé teszi a kezelt pályákra, és megfelelő rugalmasságot biztosít

Adatok
Gyártó
Atomic
Gyártási év
2023
Cikkszám
AASS03034169